Jeugd

Home - Uitslagen - Jeugd

Veldloop Hamme

3 februari 2019

Naar verluid was dit een cross met enkele zware stroken door de zaterdagse regen. Miniem Yaron De Vreese was er van de partij en haalde een 26ste plaats.

Yaron was onze enige jeugdatleet! Proficiat aan hem en zijn ouders.

> Uitslagen | Veldloopcriterium


Veldloop Maldegem

20 januari 2019

In het St Annapark met een mooi winterzonnetje en dito landschap. Een mooi decor waar we er met veel goesting bij liepen.

Bij de benjamins meisjes mocht Lisa De Bois beginnen en behaalde een 22ste plaats en de één jaar oudere Jenne Misseeuw kon zelfs 15de worden voor haar rijk opgekomen supporters.

Bij de jongste jongens benjamins werd Mathis Vandermeulen 19de en de één jaar ouder Mattis De Smet 25ste. Hun broertjes Milan Vandermeulen en Lars De Smet traden op bij de kangoeroes waar ze hun beste beentjes gebruikten. Hier zeker dank aan de ouders die deze youngsters in hun sport ondersteunen.

Bij de pupillen jongens was er Laurens Tanghe die naar een 21ste plaats liep en Kobe Van Steen werd 25ste.

Bij de miniemen jongens liep Pierre Lagrou naar een mooie 6de plaats, Yaron De Vreese tekende voor een 9de plaats en Noah Hoste (na zijn voetlwedstrijd) voor een 15de plaats. Meer als behoorlijk voor deze jongens die dan ook hun coach Jurgen Cardon dankten na de aankomst.

> Uitslagen | Veldloopcriterium


Provinciaal Kampioenschap Veldlopen - Zottegem

13 januari 2019

Een grijze dag met af en toe windstoten, doorspekt met wat fikse regenbuien, een glooiend parcours bedekt met water en slijk, een echte cross!

Bij de benjamins meisjes kon Lisa De Bois vanuit de achterste regionen oprukken naar een 22ste plaats (op 45). Bij de één jaar oudere meisjes zagen we een goede Jenne Misseeuw, die gefocust liep vanwege het PK, en zo een 12de plaats haalde (op 54).

Bij de jongste pupillen werd Nora De Bois als 33ste genoteerd (op 56).

Bij de miniemen jongens werd Titus De Bois na een uitstekende start 41ste (op 56) in de gietende regen. Bij de één jaar oudere miniemen noteerden we op een bevestigende Pierre Lagrou die 29ste werd gevolg door een goed lopende Yaron De Vreese die een 33ste plaats haalde net als Thore Bossu die 37ste werd (op 46). 

> Opgelet inschrijven veldloopkampioenschap:

  • BK veldlopen alle categorieën te Brussel op 24/02/2019 inschrijven voor 17/02/2019.

> Dit dient te gebeuren via dit formulier

> Uitslagen | KRCG | Foto's J


Veldloop AS Rieme - Ertvelde

30 december 2018

Een pittig parcours in een zacht weertje, meer moest dit niet zijn. Zij met de korte beentjes waren een klein beetje in het nadeel maar ze deden hun uiterste best.

Bij de jeugd begonnen we met benjamin Lisa De Bois die 23ste werd en Jenne Misseeuw werd bij de één jaar ouder meisjes 27ste.

Bij de pupillen was Nora De Bois aan de beurt en haalde een 28ste plaats. Bij de jongste pupillen jongens kon Kobe Van Steen 43ste worden, eerder op de dag nam broer Tibe Van Steen deel bij de kangoeroes.

Bij de miniemen jongens onze drie musketiers, met Pierre Lagrou, Yaron De Vreese en Thore Bossu die de plaatsen 25, 26 en 28 bezetten. 

> Uitslagen | KRCG | Verslag cadetten en ouder


Veldloop ACES Wichelen - Nieuwdonk

16 december 2018

Geen vrieskou maar toch grijs en kil.

De kangoeroes beten de spits af met Maxim Ingelbrecht en Milan Vandermeulen.

Bij de benjamins meisjes liep Lisa De Bois naar een 23ste plaats en Eva De Bois werd 27ste. Bij de één jaar ouder meisjes kon Jenne Misseeuw een 19de stek halen. Bij de jongens noteerden we Mathis Vandermeulen op een 23ste plaats en Sam Ingelbrecht op een 25ste plaats.

Bij de meisjes pupillen zagen we voor het eerst de twee nichtjes in elkaars spoor met Nora De Bois als 25ste en Romi De Bois als 26ste.

Bij de miniemen jongens liep Titus De Bois naar een 37ste plaats. Bij de één jaar oudere miniemen zagen we atleetjes in betere doen met Pierre Lagrou als 19de en Yaron De Vreese als 20ste, gevolgd door Thore Bossu op plaats 25. 

> Foto's Thierry | Uitslag | Criterium | KRCG


Veldloop stad Oudenaarde - 10de Memorial Valentien De Smet

2 december 2018

Ondanks het gure weer, het sinterklaasweekend en de atletenhuldiging toch enkele atleten die onze kleuren verdedigden.

Goeie supporters en leuke prijzen maakten dat het een toffe dag was. Benjamin Jenne Misseeuw werd gesteund door haar ouders en eindigde mooi als 15de. Yaron De Vreese werd 21ste miniem.

> Veldloopcriterium | Uitslag | Foto's Thierry | KRCG


3de Grote Prijs Oost-Vlaanderen Veldloop in Deinze

18 november 2018

Fris zonnig weer van het vriespunt tot 8°C, echt een dag om buiten te zijn.

Ook enkele kangoeroes waren van de partij met onder andere Milan Vandermeulen (6de meldde ons de mama) en Maxim Ingelbrecht.

Bij de benjamins jongens werd Sam Ingelbrecht 27ste (op 80) en Mathis Vandermeulen 40ste. Bij de meisjes werd Lisa De Bois 20ste (op 47), bij de één jaar oudere meisjes kon Jenne Misseeuw 26ste (op 60) worden.

Bij de pupillen jongens werd Kobe Van Steen 80ste en Kobe Verweirder 77ste bij de één jaar oudere jongens. Bij de meisjes liep Nora De Bois naar een 38ste plaats (op 76) en nichtje Romi De Bois 45ste

Bij de miniemen eindigde Titus De Bois als 44ste (op 64). Bij de één jaar oudere jongens werd Pierre Lagrou 25ste, Yaron De Vreese 29ste, Thore Bossu 30ste en Noah Hoste 33ste (op44).

> Alle uitslagen | Foto's | Veldloopcriterium | KRCG


Veldloop 10de Memorial Diederik Van Ooteghem in Sint-Maria-Aalter

11 november 2018

Ondanks de voorspelde regenbuien verliep alles onder een goed gesternte op wat wind na, een prachtige dag.

De Kangoeroes Maxim Ingelbrecht, Tibe Van Steen, Achille Wybo en Lars De Smet openden met een begeleide loop op een echt crossparcours.

Bij de Benjamins meisjes liep Lisa De Bois haar eerste officiële veldloop, zij kon naar een 11de plaats lopen. Bij de één jaar ouder Benjamins was er een knappe 6de plaats voor Milou Wybo en Jenne Misseeuw, een beetje verrast in de start liep toch naar een 16de plaats.

Bij de Benjamins jongens zagen we Sam Ingelbrecht een 25ste plaats behalen. Leander Bouciqué liep bij de één jaar ouderen naar een 7de plaats en Mattis De Smet handhaafde zich op een 28ste plaats.

Bij de Pupillen meisjes haalde Nora De Bois een 18de plaats na een voorzichtige start. Bij de Pupillen jongens was er Laurens Tanghe die een 23ste plaats behaalde en Kobe Van Steen noteerden we op plaats 33.

Bij de oudste Miniemen jongens noteerden we mooi drie op een rij met Thore Bossu, Pierre Lagrou en Yaron De Vreese op plaatsen 17,18 en 19, verder volgde Noah Hoste op plaats 25 en Jarne Cardon (geplaagd door groeipijnen) op plaats 30.

> Alle uitslagen | Foto's | Veldloopcriterium | KRCG


CrossCup Relays Gent

21 oktober 2018

Aan deze klassieke opener van het veldloopseizoen namen ruim 1000 teams deel. Waaronder enkele jeugdploegjes met Blanco-atleten.

Bij de Benjamins Meisjes liep Lisa De Bois de 800m in 4'31 lopen op de 800m en Jenne Misseeuw klokte 5'03 op de 1000m. Samen met Minne Mattijs haalden ze 14'59. Bij de Pupillen Meisjes haalde Nora De Bois 4'50 op de 1000m, samen met Féline Van Parys en  Myra Theunissen haalde de ploeg een tijd van 14'26.

Bij de Benjamins Jongens klokte Sam Ingelbrecht 4'04 op de 800m. Ssamen met Kesh Theunissen en Leon Van Pottelberghe haalde de ploeg 13'47. Onze Beernemse miniemen jongensploeg met Yaron De Vreese, Thore Bossu en Jarne Cardon liepen hun relays in een tijd van 11'17.

> Alle resultaten | Foto's


Oefencross in Beernem

13 oktober 2018

Gezien het grote aantal deelnemers kunnen we uiteraard niet iedereen melden waarvoor onze excuses. De bijgevoegde uitslag en de onderlinge strijdcommentaren van de atleten zeggen alles van deze succesvolle editie van de BB-Oefencross Beernem.

Er werd gestart met onze Kangoeroes, 5 ploegjes konden gevormd worden. Maxime Ingelbrecht, Lou De Groot, Tibe Van Steen, Lotte De Bock, Milan Vandermeulen, Brent Steven, Joren Goethals, Achille Wybo, Lars De Smet, Lune Van Wanzele, Noor Misseeuw, Eleni Poelman, Lou De Rycke, Maya Schoonbaert en Milo Van Belleghem werden belood met een mooie medaille en een prachtige vlieger voor hun inzet.

Vanaf de Benjamins waren er de individuele veldlopen voorzien. Bij de meisjes was het meteen bingo met de winst van Jenne Misseeuw, Saartje De Smet eindigde op 3 en Linde Daeninck werd 4de. Ook bij de jongens winst voor ons met Leander Bouciqué, de top vijf werd rondgemaakt met Daan Moerman, Stan Vanderschaeghe, Tibo Van Kerschaver en Mattis De Smet.

Bij de Pupillen meisjes won Eva Van Holsbeke, met op nummer 3 Ruth Van Steendam gevolgd door Nette De Groot en Nore Van Parijs.  Bij de pupillen jongens won Kobe Moerman voor Tiemen Roegiers en en Sander Vander Herrewegen en de Beernemnaar Laurens Tanghe die 5de werd.

Bij de Miniemen meisjes won Lise Keirse voor Racquel Bracke, Lize Dewilde, gevolgd door Jente De wolf en Axelle Van Den Abeel. Bij de jongens zorgden Jan Vercruysse en Arne Bruynooghe voor het spektakel en werden gevolgd door Timon Houthooft, Pierre Lagrou, Jarne Cardon en Thore Bossu.

> Alle resultaten | Foto's


Berenloop in Beernem

23 september 2018

De jongsten van Blanco trotseerden met glans de weerselementen tijdens de 14de editie van de Berenloop. 

Afstand: 400m meisjes
Pos Naam
4. Nora De Bois
6. Lisa De Bois
16. Maya Schoonbaert.
Afstand: 400m jongens
Pos Naam
1. Leander Bouciqué
6. Jeppe De Rycke
10. Brent Strobbe
13. Wout Strobbe
Afstand: 1000m jongens
Pos Naam
4. Noah Hoste
5. Pierre Lagrou
8. Senne De Rycke
18. Thore Bossu

Provinciaal kampioenschap aflossingen in Gent

2 september 2018

Nora De Bois nam graag deel aan de aflossingen. Op de 4 x 60m liep zij samen met nichtje Romi, Julie Van Vlem en Lotte Guns 45"75. Op de 3 x 600m haalden de nichtjes samen met Guns Lotte een tijd van 7'55"60.

> Alle uitslagen


Interregio JeugdCup in Gent

26 augustus 2018

Het werd een mooie afsluiter van de vakantie op de piste in de Blaarmeersen. 

Benjamin Jenne Misseeuw liep 10"48 op de 60m en met de kogel wierp ze 5m39. Nora De Bois liep de 60m in 11"76, dit alles met sterke lopers en tegenwind. Nora wierp met 5m35 haar seizoensbeste in kogel. Beide jonge dames deden ook mee aan het hoogspringen: Jenne sprong 0.95m hoog en Nora kon 0.85m halen.

Miniem Yaron De Vreese haalde op de 80m een tijd van 12"68 zijn seizoensbeste en dit met wind tegen. Met zijn kogel haalde hij 5m51. 

> Alle uitslagen | Foto's | Meer foto's


Interregio Jeugdcup in Gentbrugge

18 augustus 2018

6 atleten van Blanco tekenden present op de jeugdcup meeting georganiseerd door KRCG. Jenne Misseeuw was 'en plein forme' en behaalde er 2 persoonlijke records. 

Ook Maxime haalde een persoonlijk record op hoog (1m35!) en Thore liep voor het eerst de 300m. En sterk vertegenwoordigd: familie De Bois met hun immer stralende glimlach en tomeloze inzet. 

Pupillen jongens
60m Titus De Bois 10.30
Hoog Titus De Bois      1m00
Hockey Titus De Bois 27m83     
Bejamins meisjes
60m Jenne Misseeuw 10.35
Nora De Bois 11.51
Romi De Bois 12.15
Ver Jenne Misseeuw 3m36 (pr)
Nora De Bois 2m68
Romi De Bois 2m59
Kogel Jenne Misseeuw 5m53 (pr)
Nora De Bois 5m20
Romi De Bois 4m41
Hockey Jenne Misseeuw 15m34
Nora De Bois 18m25
Romi De Bois 11m90
Miniemen meisjes
300m    Maxime Dargent 51.56
Hoog Maxime Dargent 1m35 (pr)
Miniemen Jongens
300m    Thore Bossu       53.63 (pr)

> Alle uitslagen | Verslag en foto's KRCG


Beertjesmeeting in Beernem

12 augustus 2018

Miniem Thore Bossu nam deel aan deze meerkamp en sprokkelde 1312 punten. Op de 80m haalde hij 13"57, in het verspringen 3m38, in het discuswerpen 11m61, in het kogelstoten 4m84 (beter als voorheen) en op de 1000m liep hij 3'46"45.

Minieme Maxime Dargent had een gelijklopend parcours waar ze in deze vijfkamp 1750 punten sprokkelde. Op de 80m haalde ze 12"26, in het discuswerpen werd het 14m rond, in het kogelstoten 6m96 (beter als voorheen), in het verspringen 3m67 (beter als voorheen) en op de 1000m liep ze 3'50"22

> Alle uitslagen

Zwaar werk
Logo Fintro Oostkamp - Sponsor van Blanco
Mattis met vertrouwen
Miniemen in Maldegem