2de G-indoor athletics - Open BK AMH indoor en G-recrea

zondag, 8. december 2019 - 12:00

Alle sporters met een handicap kunnen deelnemen, zowel staande als zittende atleten met een fysieke handicap als personen met een visuele, psychische of verstandelijke beperking.

We verheugen ons op de komst van Balthazar Boma, die speciaal voor de atleten met een verstandelijke handicap aanwezig zal zijn voor een foto- en signeersessie.

Waar: in de Topsporthal te Gent, Zuiderlaan 14 – 9000 Gent

Alle inschrijvingen gebeuren voor maandag 2 december-12u!

Voor het Belgisch Kampioenschap Atleten die aangesloten zijn bij de Vlaamse of Waalse Atletiekliga schrijven in via hun clubsecretaris (zoals bij andere Belgische Kampioenschappen)

Atleten die niet aangesloten zijn bij de atletiekfederatie sturen een mail naar paula@atletiek.be .

Voor de G-recrea Deelnemers inclusief de Kids Run 60m U14 worden via mail doorgegeven aan Paula Vanhoovels, paula@atletiek.be.

Nodige info voor de e-mail:  Naam + voornaam  Geboortedatum  Vereniging waar de deelnemen aangesloten is (indien van toepassing)

 

Voor de begeleiders van atleten met een verstandelijke handicap, leerkrachten, opvoeders, … organiseert de KU Leuven tussen 10u en 12u30 een seminarie 

‘Bouwstenen voor een IDEALE VE-trainingsomgeving’

In het auditorium in het Huis van de Sport in Gent (naast de Topsporthal)

Aansluitend op het seminarie geniet je van een gratis broodjeslunch in de Topsporthal en kan je het G-indoor atletiek-event bijwonen.
Tijdens het seminarie worden wetenschappelijke inzichten, die voortvloeien uit het IDEAL project (www.idealproject.org) van de KU Leuven, naar de praktijk vertaald en wordt  ‘hands-on’ informatie meegegeven om zelf concreet aan de slag te gaan. 
Deelnemen aan het seminarie is volledig gratis dankzij de steun van Erasmus+.

Voor inschrijven en meer informatie: debbie.vanbiesen@kuleuven.be .

G-Atleten met Boma op zwier!